Kvinder der elsker for meget

Jeg har tidligere skrevet lidt om, hvordan der er nogle af os, der som børn udvikler en evne til at være ude i vores omgivelser i stedet for at mærke os selv. Af forskellige grunde i vores opvækst har det været nødvendigt for os at kunne aflæse vores omgivelser meget nøjagtigt for at kunne tilpasse os dem på bedst mulig måde. Desværre på bekostning af at kunne mærke vores egne grænser og behov, og på bekostning af at få opfyldt disse følelsesmæssige behov.

Er det også tilfældet for dig, er der er en risiko for, at du som voksen udvikler dig til et menneske, der elsker for meget i dit parforhold. Hvis du elsker for meget, er du højst sandsynligt i et forhold, som dine omgivelser ikke forstår, at du bliver i.

Hvis du elsker for meget er du først og fremmest optaget af din partners meninger, behov, humørsvingninger – og tilpasser dig efter dem. Du elsker et menneske, der ikke opfylder dine behov, og fordi du altid har lært at pakke dig selv væk, opdager du ikke, at det er sådan det er. Du kan ikke mærke, hvis din partner og jeres forhold ikke er godt for dig – eller måske endda destruktivt for dig. Tværtimod vil du drages mere og mere af det menneske, som reelt er ødelæggende for dig, og du bliver ved med at tro på, at du kan ændre ham eller hende, hvis bare du elsker og er opofrende nok.

Robin Norwood har skrevet “Kvinder der elsker for meget”, som jeg kun kan anbefale dig at komme i gang med, hvis du genkender noget af det her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s