Individuel terapi

Jeg arbejder først og fremmest med samtalen som redskab – en samtale baseret på nærvær, kontakt og respekt fra min side.

Organisk psykoterapi er en terapiform, hvor der lægges vægt på, at klienten gennem en tillidsfuld relation til terapeuten arbejder sig frem til at kunne være i verden på en autentisk måde – dvs. at være tilstede i nuet og i kontakten med andre mennesker på en måde, hvor man samtidig er i kontakt med sig selv og er tro mod sine egne følelser og behov.

For at udvikle os og ændre gamle mønstre, har vi brug for tryghed. Derfor er den første og vigtigste opgave for mig som terapeut at skabe tillid, kontakt og tryghed, så du kan fordybe og udvikle dig i dit eget tempo og med respekt for dine grænser.

Jeg arbejder ud fra et eksistentialistisk og gestalt-terapeutisk grundlag. Samtidig inddrager jeg kroppen i det terapeutiske arbejde. Jeg kan fx have fokus på din jordforbindelse og dit åndedræt, og i det hele taget støtte dig i at få bedre kontakt til din krop. Ved at arbejde kropsligt kan du lære dig selv bedre at kende ved at lære at lytte bedre til din krops signaler og din intuition – lære at mærke, hvad din krop fortæller dig om, hvad der er godt eller dårligt for dig.

 

 

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑